Publicaties
-
Bevelandse Bode: 20.000 euro voor MKB'ers voor innovatieve ontwikkelingen
In dit artikel uit de Bevelandse bode (2021) wordt uigelegd hoe acht bedrijven, waaronder RMA-Techniek, een subsidie hebben ontvangen voor haalbaarheidsonderzoeken. Het geld komt uit de regeling MIT Zuid, die is bedoeld om innovatieve projecten in miden- en kleinbedrijf te stimuleren.
Info » -
Moproweb: Kaasmaker Schellach, het kaasproces is grotendeels geautomatiseerd
In dit duitstalige arikel van Moproweb (2023) wordt de automatisering bij kaasmaker Schellach uitgelegd. Hier worden onder andere machines van RMA-Techniek gebruikt om kaas te maken.
Info » -
Inagro: Investeringen in nieuwe apparatuur voor kwaliteitsbepaling bij aardappelen
Najaar 2022 investeerde Inagro in nieuwe apparatuur voor kwaliteitsbepaling bij aardappelen. Het gaat om twee investeringen, de eerste voor het sorteren van aardappelen en de tweede voor het bepalen van de frietkleur van aardappelen
Info » -
Meat & co: Automatisch opslagmagazijn voor kratten
In de Meat & co (maart 2023) wordt het kratten opslagmagazijn van RMA-Techniek omschreven. Onder andere worden de keuzes en specificaties van het systeem toegelicht.
Info » -
Aardappelwereld visie: Eenduidige en consistente aardappelkwaliteitsbepaling
In dit artikel van de Aardappelwereld (editie februari 2022) licht Michel Remijn (Directeur van RMA-Techniek BV) zijn visie toe van de aardappelverwerkende industrie.
Info » -
Boer en Zuivel: Een robotarm die kazen draait
Kaasboerderij Schellach in Middelburg heeft 85 melkkoeien en verwerkt 100 procent van de melk zelf, vertelt Robbie Mesu, een van de eigenaren. “We maken nu bijna veertig jaar boerenkaas en karnemelk. En sinds kort ook yoghurt, vla en chocolademelk. Want de zuivelboerderij waar we dat inkochten, stopte met de productie. We zijn gaan proefdraaien met onze eigen pasteur. Met vla en yoghurt. Daar kwamen mooie producten uit. Toen zijn we ook de zuivel zelf gaan doen. We hebben een compleet nieuw gebouw neergezet, voor de boerderijwinkel én de kaasopslag met robotarm.”
Info » -
Aardappelwereld: Automatische keurtafel met deeplearning
In dit artikel van de Aardappelwereld (editie februari 2022) worden de noviteiten van de Interpom beurs toegelicht. Hieronder valt ook de RMA-Techniek Defects Analyser.
Info » -
AGF Primeur: "Sorteren op volume in plaats van afmeting of gewicht"
In de AGF Primeur (editie februari 2022) wordt de optische sorteerlijn van RMA-Techniek nader toegelicht aan de hand van 2 recentelijk opgeleverde projecten. Aan Nedato in Oud-Beijerland hebben we een zoete aardappelverwerkingslijn mogen leveren en bij Meijer Potato hebben we de optische sorteerder in een pootgoed sorteerlijn toegepast.
Info » -
NIEUWE OOGST: RMA-Techniek Defects Analyser
In de Nieuwe Oogst (editie december 2021) wordt het groeiende aanbod van digitale technologieën met een duidelijke meerwaarde omschreven. Hierin wordt de RMA-Techniek Defects Analyser nader toegelicht.
Info » -
Kaasrobot
Een column in de 'Boerderij' over onze kaasbehandelingslijn voor het poetsen van kazen met gebruik van een robot.
Info » -
Defect-analyse en groottebepaling aardappelen BULK Magazine
In dit artikel worden onze nieuwe ontwikkelingen in de aardappelbranche uitgelicht. (November 2021)
Info » -
RMA-Techniek neemt digitaal frietmeetinstrument SolEye over
Het digitale meetinstrument SolEye beoordeelt nauwkeurig en objectief de kleur van de bakkwaliteit van frites (o.a. volgens USDA-normen).
Info » -
Hogere eisen fritesindustrie vraagt automatisering ontvangstkeuring
De expert kwaliteitsbeoordelingslijn voor Aviko in Poperinge is mooi omschreven in dit artikel uit het Aardappelwereld magazine.
Info » -
Handmatige handelingen verminderen actueler dan ooit
RMA-Techniek is een bedrijf dat blijft innoveren om zo de slimste en meest efficiënte oplossingen te bieden voor haar klanten. Een van deze ontwikkelingen is de nieuwe palletiseer lijn die samen ontwikkeld is met Schaap Holland.
Info » -
Onze klant investeert in kwaliteitsbeoordeling
Een van onze klanten had de vraag om een aardappel kwaliteitsbeoordelinglijn te laten ontwikkelen door RMA-Techniek. Hiermee wilt het bedrijf de kosten halveren dat jaarlijks gemiddeld rond de 1 en 2 miljoen ligt.
Info »