Werken bij ons

Werken bij ons?
Heeft een van onze collega's je enthousiast gemaakt en/of voel je dat je een goede toevoeging aan onze organisatie kan zijn?
Was je als kind al gefascineerd door techniek en wat je er allemaal mee kunt doen?

Werken bij RMA-Techniek is zoveel meer dan alleen een baan. Als RMA-Techniek medewerker maak je deel uit van een team van professionals gespecialiseerd in de machinebouw. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen bij een vooraanstaand innovatief bedrijf. Wij zijn specialist in maatwerk machinebouw in de provincie Zeeland én daarbuiten. Wij richten ons op engineering, machinebouw en projectmanagement en bieden daarmee een complete service van ontwerp tot inbedrijfstelling.

Ben je al enthousiast? Stuur ons snel je gegevens via contact

600_vacature_constructiemedewerker.jpg          600_vacature_programmeur_v2.jpg

600_vacature_werkvoorbereider_elektro.jpg          600_vacature_service_monteur_v2.jpg

Stage lopen?
Wanneer je als student net van school komt en opzoek gaat naar een baan, is ervaring vaak een cruciale factor of je wel of niet wordt aangenomen. Dit betekend dat de stage die jij loopt grote invloed heeft op de richting van jouw toekomstige loopbaan. Echter blijkt in de praktijk dat het niet altijd even gemakkelijk is om een technische stageplek te vinden die aansluit op jouw interesses en opleiding

Dus studeer jij op een technische opleiding op MBO- of HBO- niveau en ben je opzoek naar een meeloop- of afstudeerstage? En wil jij jouw talent, kennis en passie voor het technische vakgebied inzetten door bij ons Kenteq erkende leerbedrijf stage te lopen?

Stuur ons je gegevens via contact

600_stagevacature1.png        600_stagevacature2.png