Werken / leren

200_kenteq.JPG

RMA-Techniek is de specialist in maatwerk machinebouw in de provincie Zeeland én daarbuiten.

RMA-Techniek richt zich op engineering, machinebouw en projectbegeleiding en biedt daarmee de complete service van ontwerp tot aan inbedrijfstelling.

Leerlingen werktuigbouwkunde krijgen binnen RMA-Techniek de kans om zich te ontwikkelen in alle facetten die bij machinebouw komen kijken. RMA-Techniek is een erkend Kenteq leerbedrijf dus wil je jouw kennis verbreden en ons team komen versterken? Stuur ons je gegevens via contact

 

 

  • Vacature PLC Programmeur [224.05 KB] RMA-Techniek groeit! De vele mooie projecten die wij mogen uitvoeren vragen versterking van ons jonge enthousiaste team. Wij zijn op zoek naar een PLC programmeur met werktuigbouwkundige achtergrond.
  • Vacature Servicemonteur [362.05 KB] Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we op zoek naar een service monteur die ons team zowel op locatie als in onze werkplaats komt versterken.
  • Vacature Elektro Engineer [210.98 KB] Wegens toenemende werkzaamheden op onze afdeling Elektro zijn wij op zoek naar een Elektro Engineer.