Bedrijfsprofiel

 

RMA-Techniek is gevestigd aan de Nijverheidsstraat 4 te 's Heer Arendskerke. Het bedrijf is in 2006 gestart als éénmansbedrijf en in de loop der jaren uitgegroeid tot een team van vaste werknemers. En waar nodig wordt gebruik gemaakt van freelance personeel.300_foto_ingang1.jpg

Als erkend leerbedrijf van Kenteq bieden wij leerlingen werktuigbouwkunde de kans om zich te ontwikkelen in alle facetten die bij machinebouw komen kijken.

De ontwikkeling en groei van ons bedrijf werd en wordt nog steeds mogelijk gemaakt door de vragen, wensen en waardering van onze klanten en leveranciers, scholing, juiste kwaliteit/ prijsverhouding.

Daarom kunnen wij spreken van een jarenlange goede samenwerking met onze klanten, leveranciers en dienstverleners. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan ons succes.

 

RMA-Techniek kent de volgende kernactiviteiten:

Engineering:

Het ontwerpen van machines en installaties. Tekenwerk zowel in 2D als 3D.

Machinebouw:

RMA-Techniek levert maatwerk machinebouw. Dit betekent dat het ontwerp ook daadwerkelijk binnenshuis gerealiseerd kan worden. Onze specialisatie is de voedingsmiddelenindustie. Veelal zijn dit speciaalmachines die niet in de handel verkrijgbaar zijn. Onze machines worden volgens CE, HACCP en ISO 9001:2008 normering gebouwd.

Projectbegeleiding:

Vanaf het begin van het project tot en met ingebruikname staat RMA-techniek voor u klaar.

De dienstverlening start bij voorstudie tot uiteindelijk projectbegeleiding tijdens de uitvoeringsfase. Dat wil zeggen conceptontwerp, ontwerp, sterkteberekening, constructie, detaillering, begeleiding bij fabricage en assemblage en inbedrijfstelling. De detaillering en vormgeving van het ontwerp gaan zo ver maar gewenst is.